Сформирана през миналата година, групата работи ежедневно както в кварталите, така

...
Сформирана през миналата година, групата работи ежедневно както в кварталите, така
Коментари Харесай

Продължава работата по ремонтите на тротоари в Русе

Сформирана през предходната година, групата работи всекидневно както в кварталите, по този начин и в центъра на града 

Стълбите, водещи към Музея на превоза, регионът към Паметника на моряка и метода към Парка на възрожденците – това са последните обекти, по които работи бригадата за ремонт на тротоари в Русе.

Сформирана през предходната година към Общинско дружество „ Комунални действия “, групата работи всекидневно както в кварталите, по този начин и в центъра на града.

През последните седмици тя сложи нови тротоарни плочи на стълбите, свързващи Парка на младежта с Музея на превоза. Изцяло видоизменен е и методът към Паметника на моряка, където също бяха отстранени старите плочи и положени нови.

За да се усъвършенства достъпът до Парка на възрожденците, чиновниците от бригадата построиха стълби и рампа за трудноподвижни хора и детски колички.

Те се включиха и в благоустрояването при бл. „ Гагарин “ в кв. „ Здравец “. Бригадата взе участие в построяването на новите тротоари и паркинг детайли, а сътрудниците им направиха асфалтирането и подмяната на осветителните тела в региона.

В момента групата приготвя за слагане на нови тротоарни плочи и бордюри сектор по ул. „ Драган Цанков “. В дейностите се включват интензивно и възпитаници от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Пеньо Пенев " в Русе, които стажуват това лято в предприятието.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР